18. október 2024
Facebook
utorok, 21 november 2017 13:00

Melania Trumpová so synom Barronom prevzali vianočný stromček, ktorý sa bude týčiť v Bielom dome

Written by 
Rate this item
(0 votes)

WASHINGTON 21. novembra (WebNoviny.sk) - Prvá dáma Spojených štátov amerických Melania Trumpová a jej syn Barron prevzali v Bielom dome vianočný stromček, ktorý sa bude týčiť v takzvanej Modrej izbe. Takmer šesťmetrovú jedľu balzamovú z Wisconsinu priviezli do oficiálneho sídla prezidenta USA na koči, ktorý ťahali kone, zatiaľ čo vojenské kvarteto hralo vianočné skladby. Manželka a syn prezidenta Donalda Trumpa sa stretli aj s Jimom a Diane Chapmanovcami, majiteľmi záhrady, v ktorej pestujú vianočné stromčeky a pochádza z nej aj tohtoročný víťaz konkurzu. "Je nádherný. Veľmi pekne vám ďakujeme. Krásne ho ozdobíme," povedala Melania Trumpová členom rodiny Chapmanovcov. Odporúčame:
Trump pricestoval na návštevu do Japonska, s premiérom Abem si zahral golf Trumpovci strávia najbližší víkend, ktorému vo štvrtok predchádza Deň vďakyvzdania, v Palm Beach na Floride. Do Bieleho domu počas ich neprítomnosti prídu dobrovoľníci, dekoratéri a floristi, ktorí sa postarajú o vianočnú výzdobu.

Viac k témam: Biely dom, Melania Trumpová, Vianoce
Zdroj: Webnoviny.sk - Melania Trumpová so synom Barronom prevzali vianočný stromček, ktorý sa bude týčiť v Bielom dome © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 182 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner